Kunderne siger

Carsten Rasmussen, Managing Director, IFM Electronics

Over the last couple of years, I have had the opportunity to use Alexandra’s services with regards to sales training and general development of my sales team.

Initially we started with the course “Sales Camp”,  which gave us a solid foundation for our future sales. Alexandra’s ability to “read” my sales team, quickly transformed her work into individual sales coaching – a service that I have used extensively.

Over time  Alexandra has almost become a part of my sales team, She has facilitated several team meetings as her ability to understand key issues, to  predict and identity potential conflicts, and her understanding all members of my team, has made those meetings very productive and positive.

With Alexandra we received the sales knowledge, energy, motivation and support exactly as needed; this helped us to deliver our sales results and gave great value for money.

 

Lene Wang Kristensen, Adm. Direktør Hårklinikken Europa

En exceptionel god oplevelse, som har vendt rundt på alle vore forestillinger om salg. Mit team og jeg selv inkluderet havde en forestilling om, at vi skulle blive bedre til at sælge. Det som skete var, at vi fik redskaber til at hjælpe vore kunder med at få opfyldt det behov, som de kommer med og som de forventer, at vi kan hjælpe dem med. Denne grundlæggende forståelse for salg har givet alle fornyet energi og redskaber til at være tryg i dialogen med kunderne. Og så kunne det reelt ses på bundlinjen allerede efter den første uge! Jeg kan varmt anbefale Livingsales

Pernille Pedersen, Branch Manager, Kelly Financial Resources

Selv efter mit 10 år lange samarbejde med Alexandra Svarre vil jeg stadig påstå at hun er noget nær den bedste sælger jeg har mødt på min vej. Udover at hun selv behersker alle salgets facetter til topkarakter, formår hun samtidig med sin store energi og entusiasme at få andre med sig. Hun er en overbevisende formidler, som i kraft af egne salgserfaringer og store talegaver, motiverer andre til at gøre det lille ekstra som gør den helt store forskel i en given salgssituation.

Mette Boegh- Nielsen, Vice Administrerende Direktør, Bosch Rexroth

Living Sales’ træning er baseret på sidste nye viden om salgspsykologi, hvilket har givet os et unikt indblik i vores egen samt kundens hjerne, og hvordan vi får skabt de kroge, som salget skal hænges op på; tryghed, vigtighed, begejstring og bekvemmelighed.

Øvelser mellem modulerne samt rollespil mellem alle deltagere holdt os på tæerne og fik os godt i gang med at afprøve de nye færdigheder.

Alexandra som underviser er levende og brænder for det”

 

Sine Sofie Nyholm Friis, Bestyrelsesformand i Danish Business Women Dubai

Alexandras workshop ”Et kursus i stærk forhandlingsteknik” i DBWD i maj 2017, blev en stor succes. Alexandra har en enestående evne til at brænde igennem, engagere og inspirere sit puplikum. Hun leverede en professionel, gennemtænkt  og velforberedt workshop, på højde med de bedste speakers.

Udtalelser fra deltagere:

”Alexandra brænder virkelig igennem. Hun er helt sikkert på højde med nogle af de bedste speakers vi har hørt i DBWD regi. Hun var nærværende, inspirerende, overraskende, skarp og underholdende. En fantastisk formidler”

“Alexandra er SUPER foredragsholder/underviser. Hun taler på en måde hvor alle kan være med og hendes talk kan omsættes og bruges i mange situationer. Det var super med Case studies. Først tænkte jeg “åh nej, ikke cases” men det var faktisk en super øvelse”

“Koncentreret og intenst jeg fik virkelig noget ud af det. Dejligt med nogle teknikker jeg helt sikkert vil tage med mig”

Laila Burcharth, Odense Iværksætterservice

Opsøgende salg er ofte en iværksætters største frygt. Den formåede Alexandra at afmystificere og ligefrem erstatte med en lyst til at tage fat på at sælge.

 

En af deltagere på den tre times workshop udtalte følgende: ”Jeg har fået mange værktøjer og jeg glæder mig til at prøve det af i praksis. Jeg ville ønske at du snart kommer igen”.

 

Odense IværksætterService giver hermed Alexandra de bedste anbefalinger.

Sanina Kurstein, Direkør Sensio

Alexandra udstråler utrolig stor viden og erfaring om salg. Hun ved ALT om salg. Jeg kan komme med hvilken som helst bekymring, forhindring eller undskyldning som Alexandra let hjælper mig at håndtere med nye kreative måder. Jeg har lært så meget nyt om salg og har fået en ny professionalisme i min forretning.. Jeg anbefaler Alexandra Svarre hvis du, din forretning eller dit team ønsker en kompetent salgscoach der kan booste salget -hurtigt. Lad være med at udsætte det , -DET er dyrt.

Margit Lind, Head of Impact Business, Dansk Iværksætter Forening

I forbindelse med en pitch boot camp for startups i efteråret 2018, brugte jeg Alexandra Svarre som underviser. Med Alexandras høje energiniveau fik hun deltagerne op af stolene, engagerede dem, trænede deres pitch med dem flere gange og motiverede dem til at gå hjem og øve sig endnu mere. Deltagerne fik meget håndgribelige værktøjer til, hvordan de kan forbedre deres pitch / salgstale.

Henrik Bruun, Country Manager, Kelly Services

Efter mere end 10 års samarbejde, kan jeg give Alexandra mine allerbedste anbefalinger. Alexandra har fantastiske salgs og træningsevner og har med stor succes udviklet forretningsmuligheder og skabt resultater gennem forskellige salgskanaler og aktiviteter.

Nils Lundvang, Soho Nomads

“Alexandra er levende og inspirerende. Soho Nomads havde inviteret hende til at holde foredraget “sælger er ikke noget du er, det er noget du gør” og man får virkelig lyst til at sælge efter det foredrag.  

 

Anja Kolby, Direktør

Jeg har altid syntes, at salg er et skræmme-ord. Tænkt, at der er ingen, der ønsker at tale med mig, hvis jeg ringer og forstyrrer med nye ideer og produkter. Men så mødte jeg Alexandra, som elsker at sælge! Altså, sådan virkeligt passioneret elsker at sælge, men også kan forstå at give det videre. Hun fik mig til at forstå, at jeg faktisk hjælper kunderne ved at ringe til dem – og motiverede mig til at komme endnu mere i gang med mit salg. Alexandra fik mig til at tænke på mig selv som en sparringspartner for mine mulige kunder i stedet for som en skrækkelig sælger-dame, der prøvede at stoppe noget ned i halsen på dem, som de ikke ønskede! O gså var det lige pludseligt ikke så farligt mere…. Nu er jeg mere positiv om salg, selvom jeg altid kan blive bedre.