Privatlivspolitik

Produkter og tjenester udbydes af Livingsales V. Alexandra Svarre Aps, Poul Reumerts vej 5, 2500 Valby,  CVR 33076940

Behandling af personoplysninger – samtykke

Når du tilmelder dig dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse indtil du ikke længere vil modtage mails, eller vi ikke finder det relevant.

Du kan altid bede om at blive slettet fra listen. Når du modtager en nyhedsmail, kan du trykke på “frameld” i bunden og du vil blive permanent fjernet fra den pågældende liste. Du er også altid velkommen til at kontakte os på as@alexandrasvarre.dk

Datasikkerhed

Vi vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

– håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Campaign Monitor
– håndtering af tilmelding til nyhedsbrev — Zapier

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Du kan læse mere om Alexandra Svarre her.